Suurten muutosten vuosikymmen

2010: Tammikuussa valmistuin meikkaaja-stylistiksi ja aloin lukea kauppakorkean pääsykokeisiin. Pääsinkin sitten sisään Poriin ja muutin sinne ensimmäiseen omaan asuntooni. Otin syksyllä myös ensimmäisen koirani Ricon.

2011: Tykkäsin opiskelusta ja lähdin mukaan niin tutoriksi kuin kertomaan kauppiksessa opiskelusta lukioihin ja yläastelaisillekin. Muutin myös kivampaan kämppään Porin keskustaan ja olin kesällä töissä festaribaareissa esim. Yyteri Beach futiksessa.

2012: Alkuvuosi sujui samaa rataa opiskellessa Porissa. Loppuvuodesta muutin takaisin Turkuun.

2013: Speksitouhut veivät mut mukanaan keväällä. Olin töissä puhelinmyyjänä. Syksyllä lähdin vaihtoon Ranskaan Aix-en-Provenceen. Tämä on ehdottomasti yksi mun elämän parhaita päätöksiä, koska olen aina hiukan haaveillut Ranskassa asumisesta! Rakastinkin olla siellä, mutta toisaalta se sai mut näkemään, miten paljon hyviä puolia myös Suomessa on.

2014: Takaisin Suomessa ja elämässä Turussa. Olin taas mukana käsikirjoittamassa speksiä. Valmistuin kandiksi. Kesällä alettiin seurustella Henrikin kanssa.

2015: Tästä vuodesta en osaa yhtäkkiä sanoa, mitään erityisiä tapahtumia. Taisi siis pitkästä aikaa olla aika tasaista. Viikonloppuisin tein toimistotöitä ja viikolla vietin opiskelijaelämää.

2016: Henkka oli puoli vuotta Maltalla, joka sinänsä oli elämäntilanteena erilainen. Sillä aikaa kirjoitin mun gradun loppuun ja valmistuin kauppakorkeasta! Aloitin keväällä myös tekemään äitiyslomasijaisena markkinointihommia. Kierreltiin Eurooppaa junalla kesällä kolmen viikon ajan ja syksyllä muutettiin sitten pois keskustasta rivitaloon. Herra Luca tuli myös tänä vuonna meidän elämään.

2017: Väliaikaiset työt muuttuivatkin huomaamatta vakituisiksi ja samalla tiellä ollaan edelleen. Vuosi toi paljon uuden oppimista töiden kautta.

2018: Suurin muutos oli varmasti kihloihin meno, joka tosin ei silti lopulta muuttanut juuri mitään. Siitä asti ollaan kuitenkin säännöllisen epäsäännöllisesti suunniteltu ensi kesänä tulevia häitä.

2019: Vuosi on ollut täynnä kaikenlaista ikävämpää kuten sairastumisia ja ongelmia vanhan kodin kanssa, jonka takia jouduttiin kuukaudeksi evakkoonkin. Onneksi kaikki on kuitenkin nyt vuoden loppuun saatu hyvälle mallille ja uusi ihana koti ehti valmistua vielä juuri ennen vuoden vaihdetta! Tästä on hyvä jatkaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s