Syvällisempi kysymyspostaus

Mitkä ovat vahvuutesi?
Vahvuuteni on se, että saan hyvin asioita aikaiseksi. Jos jotain täytyy tehdä niin aloitan ihan heti, enkä jää ihmettelemään.

Millaisia lyhyen aikavälin tavoitteita sinulla on?
Mulla on jotenkin sellainen muutoksen tarve aina hiukan olemassa. Siksi rakastan erilaisia projekteja, kuten nyt esimerkiksi tätä remppaa, mikä on meneillään ja sen jälkeen saakin sitten keskittyä hääjärjestelyihin! En vielä tiedä, mikä projekti sen jälkeen keksitään. Sen kyllä tiedän, että oon tosi kiinnostunut töiden saralla esimerkiksi opiskelemaan hiukan jotain coachausta tai työhyvinvointiasiaa. Jotenkin uskon, että se on tulevaisuuudessa koko ajan tärkeämpi ”ala”, kun ihmiset väsyvät ja voivat huonommin.

Entä pidemmällä aikajänteellä?
Tähän en oikeasti edes osaa sanoa mitään. Mulle ei ole koskaan esimerkiksi ollut mitenkään selkeää, haluanko lapsia. Tai toisaalta saako edes, vaikka haluaisikin… Jotenkin olen ehkä tällä hetkellä elämääni niin tyytyväinen, että mennään näillä lyhyen aikavälin jutuilla.

Ketkä ovat tärkeimmät henkilöt elämässäsi?
Henrik luonnollisesti, perhe ja muutama tosi läheinen ystäväkin onneksi löytyy. Ja koirat tietysti 😀

Keihin turvaudut?
Mieheen ja perheeseen voi onneksi aina luottaa, jos apua tarvitsee.

Mitä asioita häpeät?
Ei tule suoraan oikeasti mieleen mitään! Nuorempana häpesin kaikenlaista ja ihan nolotti, jos tuli vaikka sanottua joku väärä sanakin. Onneksi olen päässyt siitä aika hyvin eroon.

Mitkä asiat huolestuttavat sinua?
Kyllä tämä maailman tilanne jotenkin kaikkineen vähän huolestuttaa ja sitä haluaisi pystyä toimimaan niin, ettei ainakaan omalta kohdaltaan pahenna asioita.

Millaiset arvot sinulla on?
Mulle kaikkein tärkeintä on rehellisyys ja reiluus. Sen mukaan yritän itse toimia ja mulle pahin kolaus ihan missä tahansa asiossa on just se, jos selviää, että jossain asiassa on toimittu vaikka mun selän takana tai juttuja on väännelty kuulostamaan eriltä kuin ne ovat.

Missä tunnet olevasi turvassa?
Kotona.

Mitä tekisit, jos et tuntisi pelkoa?
En osaa sanoa. Ehkä hyppäisin laskuvarjohypyn :’D En tällä hetkellä pelkää mitään ns. tavallisia asioita niin, että olisin sen takia jättänyt jotakin tekemättä.

Mikä on suurin saavutuksesi?
Ihan vaan se, että olen tänä päivänä sellainen ihminen, että olen itseeni ja elämääni tyytyväinen.

Mistä olet kiitollinen?
Siitä, että olen löytänyt ympärilleni niin ihania ihmisiä. Ja siitä, että olen ymmärtänyt ottaa koiria. Ne piristää elämässä ehkä eniten kaikista asioista, koska ihan jo niiden naaman näkeminen saa hyvälle mielelle.

Mitä teet kun olet surullinen?
Halailen koiria, yritän lähteä ulos kotoa vähän näkemään kavereita tai lenkkeilen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s