Mudcake-keksit

Mudcake on herkkua ja niin ovat myös kaikenlaiset cookiet. Voiko niiden yhdistelmästäkään siis tulla mitään muuta kuin superherkku? Tällä reseptillä syntyivät elämäni parhaat keksit eli suosittelen muitakin mutakakun ystäviä ehdottomasti kokeilemaan!

Ainekset (n. 10 kpl)

  • 100g tummaa suklaata
  • 50g voita
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl tavallista sokeria
  • 1 dl fariinisokeria
  • 2-3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ripaus suolaa

Vatkaa munat, sokerit ja voi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sekaan sulatettu suklaa. Sekoita lopuksi joukkoon jauhot ja leivinjauhe sekä lisää pieni ripaus suolaa. Taikinan tulee olla melko paksua niin, että pellille laitettaessa keksit pysyvät muodossaan. Lisää siis vehnäjauhoa, kunnes seos on sellaista, että se pysyy lusikassa, vaikka sen kääntäisi ylösalaisin.

Sitten ei muuta kuin muotoile keksit pellille ja paista uunissa 175 asteessa n. 10 minuuttia. Keksit kannattaa ottaa pois heti, kun pinta ei näytä enää kostealta, jolloin ne jäävät vielä sisältä ihanan mudcakemaisen pehmeiksi.

Sitten vielä se vaikein osuus eli anna keksien jäähtyä hetkinen ennen herkuttelua. Kivoja leivontahetkiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s