7 syntiäni

Tänään ajattelin kirjoittaa omista huonosta tavoistani. Monesti sitä blogissa tulee kirjoiteltua siitä, miten kaikki on ihanaa ja jopa täydellistä ja joka päivä tulee syötyäkin niin terveellisesti, että elämä on suorastaan pelkkää detoxia. No, eihän se tietenkään oikeasti aina ole, joten nyt tulee vastapainona vähän mun elämän syntejä.

Herkuttelusyntini…
Rakastan salmiakkia ja mitä suolaisempaa sen parempi! Sitä voisin vetää ihan hulluna. Toinen epäterveellinen tapani on kolan juominen, koska sekin on mun mielestä vaan niin hyvää. En tidä mitään parempaa kuin kylmä kola!

Ihonhoitosyntini…
Ihon kuoriminen on mun mielestä jotenkin ihan superrasittavaa. Samoin naamiot ja kaikki sellaiset liikaa aikaa vievät jutut, joita en oikeasti ikinä jaksaisi tehdä. Yritän kuitenkin saada ainakin parin viikon välein kuorittua naaman ja laitettua muutakin kuin perus kosteusvoiteet.

Siivoussyntini…
Imuroin kyllä, mutta en jaksa keskittyä pikkuseikkoihin. Saan aina Henkalta kuulla, miten listojen päälliset ja ties mitkä pikkuväliköt on jäänyt imuroimatta. Silloin, kun asuin vielä yksin, mulla oli mun mielestä ihan siistiä, vaikken ikinä imuroinut listojen päältä, mutta ilmeisesti olin väärässä.

Hiussyntini…
Mä nypin hiusten latvoja ja pyörittelen tukaa sormissani ihan liikaa. Tiedän, että se menee siitä huonompaan kuntoon, mutta sitä tulee tehtyä ihan huomaamatta!

Ystävyyssyntini…
Unohdan usein vastata viesteihin. Luen jossain liikkeellä ollessa viestin ja saatan ihan totaalisesti unohtaa vastata siihen esimerkiksi ikinä. Tosi noloa huomata, kun joskus viikkoja myöhemmin samalta kaverilta tulee uusi viesti ja näkee siellä sen edellisen vastaamattoman!!

Pukeutumissyntini…
Yritän olla viimeiseen asti hankkimatta mitään rypistyvää materiaalia olevia vaatteita, koska mä en vaan yksinkertaisesti jaksa käyttää aikaa silittämiseen! Myöskin ne muutamat vaatekappaleet, jotka on pakko silittää, saattavat helposti odottaa sitä viikkoja ennen kuin saan kaivettua silitysraudan esiin, että voin sitten kerralla silittää kaikki pakolliset.

Parisuhdesyntini…
Hermostun odottamisesta välittömästi. Me ollaan Henkan kanssa siinä todella erilaisia, että mä lähden tosi äkkiä, jos jonnekin täytyy mennä. Sitten kiukuttelen kengät jalassa eteisessä :’D

Siinä niitä omia huonoja tapoja tuli listattua. Tästä ei ollut alunperin tarkoitus tulla mikään haastepostaus, mutta jos innostutte kirjoittamaan omista synneistänne joko samoilla otsikoilla tai omillanne niin linkatkaa ihmeessä postaus munkin luettavaksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s