Vyölaukun paluu

Olen täällä aikaisemminkin kirjoitellut siitä, miten kulutus hieman ahdistaa ja sitäkin enemmän mietityttää usein tuotteiden alkuperä ja tuotanto. Alkuvuodesta tulikin vähän tutkittua omien suosikkibrändien eettisyyttä ja ekologisuutta (postaus löytyy täältä) ja mietiskeltyä omaa ostokäyttäytymistä. Nuorempana sitä tuli shoppailtua paljon kaikenlaista pientä, mutta nykyään mun kulutus on siirtynyt enemmänkin malliin ”vähän, mutta mahdollisimman järkevää ja laadukasta”.

Kaipasin uutta laukkua ja kuin tilauksesta törmäsin Instagramissa Lovian mainokseen. Mulla on pari tosi hyvää isompaa laukkua, mutta pikkulaukun kohdalla oli ihan selvä puute. Laukku on sellainen juttu, jota tulee käytettyä päivittäin, joten sen on syytä olla mieleinen, helposti yhdisteltävä ja kestävä. Yksi tärkeä juttu minulle on myös, että laukkua on helppo kantaa, koska itse olen usein esimerkiksi koirien kanssa liikenteessä ja haluan pitää kädet vapaana. Mielessä oli ollut joku perus pidemmällä hihnalla varustettu olkalaukku, mutta jopa omaksikin yllätyksekseni valinta kohdistui lopulta vyölaukkuun! Ja mikä parasta, tätä voi myös käyttää sinä tavallisena olkalaukkuna eli kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Tämä Lovian Hilla-laukku vei ihan täysin mun sydämen paitsi ulkonäöllään, myös tutustuttuani tähän brändiin hieman tarkemmin. Lovian arvot ja toimintatapa puhuttelivat minua heti! Laukku oli hieman kalliimpi kuin yleensä ostan, mutta läpinäkyvän hinnan muodostuminen ja tuotteen DNA saivat minut vakuuttuneeksi siitä, että tämä hinta kannattaa laukusta maksaa. (Ne löytyvät siis kaikkien tuotteiden alta nettisivuilla.) Laukusta kerrottiin kaikki sen tekijästä aina siihen, miten materiaali on Iskun sohvien ylijäämänahkaa. Kerrankin näitä juttuja ei siis tarvitse miettiä, vaan tuotteen alkuperä on läpinäkyvä!

Tämä ei siis ole yhteistyö vaan ostin laukun itse ja olen oikeasti todella vaikuttunut tämän brändin toimintatavoista! Ihan mahtavaa, että jotkut ovat alkaneet ottaa ekologisia ja eettisiä asioita entistä paremmin huomioon. Siksi itse annan rahani mieluummin tällaiselle merkille, vaikka halpaketjut saattaisivatkin myydä jotain ulkonäöltään vastaavaa viisi kertaa edullisemmin. Ja merkki on vieläpä suomalainen eli toinen asia, mitä mielelläni tuen ovat kotimaiset yrittäjät. Lisää tällaisia brändejä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s