Haaste: sukunimen ensimmäinen kirjain

Tämä haaste on kiertänyt blogeissa nyt kevään aikana paljonkin ja päätin itsekin tarttua siihen vanhojen aikojen hengessä. Kun aikoinaan aloitin bloggaamisen, olivat kaikki haasteet ja kysymyspostaukset yksi tärkeimmistä sisällöistä blogeissa. Vieläkö te tykkäätte tällaisista?

Vaate – Ajaton

Mulle tärkeintä on hankkia sellaisia vaatteita, joista tykkäisin edelleen vaikka viiden vuoden päästä ja laadun täytyy olla sellaista, että ne myös kestävät siihen saakka.

Juoma – Alkoholiton

En ole absolutisti, mutta mulle ei erityisemmin maistu alkoholi. Saan usein jo ihan parista lasista päänsäryn, joten juominen ei huvita. Joskus saatan juoda vaikka lasillisen viiniä, mutta välissä voi olla kuukausia.

Paikka – Aix-en-Provence

Vietin kyseisessä kaupungissa puolisen vuotta vaihdossa ja rakastuin paikkaan. Siis siellä on jotenkin just se tunnelma, millaiseksi Ranskan kuvittelee jossain haaveissaan. Haitari soi ja porukka painelee patonki kainalossa ihan oikeasti. Haluaisin kesämökin sieltä!

Ruoka – Avokado

Rakastan avokadoa ihan kaikissa ruuissa tai vaikka ihan pelkiltään suolan ja pippurin kanssa välipalana.

Eläin – Alpakka

Ne on jotenkin niin chillin oloista porukkaa. Jos asuisin jossain maalla, voisin pistää pienen alpakkafarmin pystyyn pihalle!

Kukka – Auringonkukka

Tämä tuli oikeasti siksi, koska en yksinkertaisesti keksinyt muutakaan. Mutta on ne kauniitakin eli sillä mennään.

Ammatti – Asiakaspalvelija

Käytännössä kaikki työt, joita oon ikinä tehnyt on sisältäneet asiakaspalvelua. Paitsi ehkä puhelinmyyjän työ on enemmän jonkinlaista asiakashäirintää, hehe. Mutta joka tapauksessa tykkään hommista, joissa pääsee juttelemaan ihmisten kanssa!

Joka kodissa – Aterimet

Tätäkin mietin vaikka miten kauan, mutta päädyin sitten lopulta siihen, että tuskin voi löytyä ainakaan montaa kotia, jossa ei aterimia käytettäisi! Ainakaan Suomessa, koska täällä ei ainakaan yleensä syödä sormin. Näppärää ajatustyötä taustalla, kuten voi huomata.

1 thoughts on “Haaste: sukunimen ensimmäinen kirjain

Jätä kommentti