Uusi alku

Viimeinkin säädöt on saatu valmiiksi ja täällä linjoilla ollaan – ensimmäistä kertaa ihan omassa osoitteessakin! Ihanaa päästä taas kirjoittelemaan. Kuten Nouwin puolella viimeisessä postauksessa kerroin, oli portaalin huono toimivuus syönyt pikkuhiljaa kirjotusinnon aika minimiin, eikä uusia postauksia sinne loppuaikoina juurikaan ilmestynyt.

Nyt olen kuitenkin linjoilla vähän uudistuneena ja paremmin fokusoituneena, mutta saman tutun nimen takana. Olen ehtinyt blogata jo 10 vuotta, joten postauksiahan oli aika älytön määrä. Uuden blogin myötä ajattelin, ettei kaikkea ole järkeä siirtää tänne. Niinpä täältä löytyvät nyt sitten niiden aihepiirien jutut, joihin olen jatkossa ajatellut keskittyä. On hiukan diy-juttuja, sisustus ja remppahommia, ruokaa sekä edelleen sitä tyyliäkin, mutta nykyisin vähän eettisemmällä ja tiedostavammalla kulmalla kuin mistä joskus aikoinaan lähdin.

Siispä toivottavasti te mun ihanat vanhat lukijat olette löytäneet tienne perille! Ja tervetuloa ihan jokaiselle uudelle lukijalle, joka on nyt ensimmäistä kertaa päätynyt mun juttujen pariin. Toivottavasti viihdytte!