Tekemistä koronteeniin

Tässä ollaan vietetty kotona jo sen verran pitkä aika, että varmaan itse kullakin alkaa välillä tekemisen puute iskeä. Kokosin siis nyt teille mun parhaat ideat siihen, mikä kaikkea sitä voisikaan puuhailla. Toivottavasti tästä listasta löytyy jotain uuttakin!

Lue ne kirjat, jotka odottavat sitä, kun joskus olisi aikaa.

Pelaa pakopeli kotona. Me ollaan testattu sekä Exit- että Escape Room -pelejä. Itse olen tykännyt enemmän noista Exiteistä, mutta molemmat sarjat tuntuvat olevan ihan toimivia!

Exit peli kokemuksia

Kirjoita päiväkirjaa, bullet journalia tai vaikka runo tästä ajasta. Tämä on kyllä varmasti jotakin sellaista, mitä muistella kiikkustuolissa ja jälkikäteen on varmasti aika kiva, jos jotain siitä on tullut kirjattua ylöskin.

Kasvata jotain. Vaikka yrttejä tai kokeile viimein, lähtisikö se avokadopuu kasvamaan.

Maalaa. Tämän tuntuu nyt keksineen jokainen bloggaaja, mutta jotain uutta tuodakseni suosittelen Instagramissa @artmoment.wtuulio maalausliveen osallistumista. Itse tykkäsin tosi paljon – saa sekä maalausvinkkejä, että tunteen siitä, että hengailee jonkun kanssa.

Akryylivärit maalaus

Siivoa meikkipussi, peilikaappi, avainkippo tai joku muu vastaava paikka, johon tavaraa on kertynyt.

Kaipaako CV päivitystä tai To do -lista on epämääräisinä lappuina ympäri työpöytää? Käytä kerrankin kunnolla aikaa niiden paranteluun!

Kävele metsässä. Vaikkei niille suosituimmille luontopoluille kannatakaan tunkea koko kaupungin voimin, onhan meillä täällä Suomessa metsää riittävästi ihan kaikille. Metsä on jotenkin ihanan rauhoittava.

Ruissalo metsä

Pese ikkunat. Sitä ei ikinä jaksaisi aloittaa, mutta on kyllä paljon ihanampi katsella kirkkaiden lasien läpi.

Etsi uusia reseptejä ja kokkaile herkkuruokia!

Bongaa katutaidetta. Ainakin meillä Turussa on yllättävän paljon kaikkia hauskoja pieniä juttuja ympäri kaupunkia. Viimeisimpänä olen bongannut tuon hauskan pienen naaman!

Turku katutaide

Tuunaa tai tee itse jotakin kotiin. Vaatiiko joku huonekalu uutta maalia tai tyhjä seinä kaipaisi vaikkapa macrame-seinävaatetta. Nyt jos koskaan on aikaa kaikille näille projekteille.

Muista rentoutua! Ennen tätä pakko-pysähdystä me kaikki tunnuttiin juoksevan ihan hulluna ympäriinsä ja oli jotenkin melkeinpä kilpailemisen arvoista, kenellä se kalenteri on buukattu eniten täyteen. Minulle, ja uskon että monelle muullekin, tekee oikeasti aika hyvää pysähtyä välillä ja miettiä, mikä on tärkeää ja karsia niitä turhia stressin ja kiireen aiheuttajia!

Jätä kommentti