Uusi vaate no. 2 – mutsifarkut

Kerroinkin jo alkuvuodesta, että mun tavoitteena tänä vuonna on rajata uutena ostetut vaatteet viiteen. Ensimmäinen ostos löytyy tästä postauksesta ja nyt tuleekin sitten vuoden hankinta numero kaksi!

Mulla on aina mennyt siinä mielessä erikoisesti päin, että talvisin ei tule juurikaan käytettyä housuja vaan useimmiten on mekko tai hame päällä. Sitten kevään tullessa alkaa taas housukausi! Olen jo viime vuodesta saakka etsinyt hyvinistuvia mutsifarkkuja ja viimein tänä keväänä löysin sellaiset, jotka miellyttivät! Nämä löytyivät Carlingsilta ja merkki on Abrand.

En ole muuten tainnutkaan omistaa suoralahkeisia housuja sitten yläasteen. Muistan, kun ensimmäiset pillifarkut aikoinaan tulivat ja juteltiin kavereiden kanssa siitä, että ihan kivat, mut ei ehkä itse tule käytettyä. No kuinkas kävikään, seuraavat kymmenen vuotta vedettiin mahdollisimman kapeilla lahkeilla. Viimeisen parin vuoden aikana olen kuitenkin syttynyt uudelleen muillekin housumalleille ja viimein kaapistani löytyy myös farkuissa jotain muuta kuin sitä pilliä!

Onko mutsifarkut sun juttu vai mikä malli iskee eniten?

Jätä kommentti